Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O porție de pește costă în Mamaia și 89 de lei. Cu cât se vând hamsiile

Cel mai ieftin preparat din pește la terasele din Mamaia este hamsia, o porție din ”peștele săracului” putând fi cumpărată cu 30 de lei. Prețurile urcă apoi spectaculos, cel mai scump pește fiind calcanul, care se vinde cu 89 de lei porția.

Turiștii care merg acum la mare pe litoralul românesc trebuie să scoată bani frumoși din buzunare dacă au poftă de un pește.

Ziua de Constanța prezintă lista de prețuri a unei terase din Mamaia, în zona Cazino, iar concluziile sunt clare: nu există pește mai ieftin de 30 de lei porția, iar cei cu dare de mână trebuie să plătească și 89 de lei pentru un calcan prăjit.

 

Citește și
litoral
Weekend extrem de aglomerat pe litoral. Prețurile sunt mai mari în Năvodari, pentru că plaja nu a fost extinsă

O porție de 200 de grame de hamsie cu mămăliguță și mujdei costă la terasele din Mamaia 30 de lei, dar cu aceeași bani turiștii pot opta pentru o porție de 250 de grame de stavrid prăjit, în timp ce 250 de grame de guvizi se vând cu 32 de lei.

Saramura de crap costă 42 de lei, chefalul e 44 de lei, în timp ce păstrăvul bucovinean se vinde cu 40 de lei. Dorada sau bibanul de mare costă 49 de lei porția, zarganul e 59 de lei, iar somonul la grătar ajunge la 59 de lei.

Cel mai scump preparat de pește este calcanul prăjit, care costă nu mai puțin de 89 de lei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult