Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă tragedie la început de an. Trei morți după ce un hotel a luat foc, în Scoția

Trei persoane și-au pierdut viața, luni, după ce un incendiu a izbucnit la un hotel din orașul scoțian Perth, potrivit Sky News.

Pompierii au intervenit în jurul orei 5 dimineața. Clienții hotelului, cât și două persoane dintr-un bloc învecinat, au fost evacuați. Însă pentru trei persoane din hotel nu s-a mai putut face nimic, poliția confirmând decesele acestora. De asemenea, mai mulți oameni au fost tratați pentru răni minore de medicii de pe ambulanță.

„Anchetele noastre sunt în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele complete ale a ceea ce s-a întâmplat, iar ofițerii efectuează o anchetă comună cu Serviciul Scoțian de Pompieri și Salvare”, a transmis un reprezentant al poliției. Serviciul Scoțian de Pompieri și Salvare a declarat că a trimis nouă vehicule la fața locului. un purtător de cuvânt al Serviciului Scoțian de Ambulanță a declarat: „Am primit un apel de la Serviciul Scoțian de Pompieri și Salvare cu privire la un incendiu la hotelul New County din Perth la ora 05:05.” La fața locului au fost trimise 21 de autospeciale ale serviciului de ambulanță, prima ajungând la hotel la 5:12.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult