Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mireasă a cerut divorțul a doua zi după nuntă. Bărbatul a făcut un gest pe care soția îl avertizase să nu-l facă

O mireasă i-a spus soțului ei că vrea să divorțeze la doar o zi după ce s-au căsătorit, din cauza unei acțiuni bizare și lipsită de respect pe care acesta a făcut-o în cel mai fericit moment al vieții lor.

Căsătoria ar trebui să fie un eveniment fericit, dar pentru o mireasă, cea mai important zi din viața ei a fost complet ruinată, scrie Mirror.

Femeia a explicat că a avut o regulă care nu a vrut să fie încălcată în ziua nunții sale, deoarece i-a spus soțului ei că nu vrea ca acesta să o murdărescă cu tort pe față când va veni momentul să-l taie.

Însă, în loc să îi respecte dorința, mirele a făcut ceva și mai rău, întrucât a apucat-o de cap și a împins-o cu fața în tort.

„M-am căsătorit chiar înainte de Crăciun și sper să fiu divorțată până la sfârșitul lunii ianuarie. Nu mi-am dorit neapărat să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să facem asta. Fiecare ne-am asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost rezonabilă în ceea ce privește compromisul atunci când își dorea ceva”, a declarat femeia.

Citește și
mireasa dans lasciv
O mireasă i-a lăsat cu gura căscată pe invitații de la nuntă. Tânăra și-a surprins soțul cu un dans lasciv, în văzul tuturor
Femeia consideră că gestul a fost unul intenționat.

„Singura mea regulă strictă era să nu-mi dea tort pe față. Fiind un om rezonabil care mă cunoaște bine, nu a făcut-o. În schimb, m-a apucat de ceafă și mi-a împins capul în tort. A fost planificat, deoarece tortul era distrus, iar el avea o grămadă de prăjituri ca rezervă”, a adăugat femeia.

Îngrozită și stânjenită de cele întâmplate, mireasa i-a spus noului soț că vrea să divorțeze, dar de atunci a fost bombardată cu telefoane de la membrii familiei care cred că a greșit că a pus capăt căsătoriei atât de repede.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult