Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 6 ani s-a ales cu arsuri grave după ce mâncarea fierbinte așezată pe măsuța din avion s-a răsturnat peste ea

Doi părinți dau în judecată compania aeriană United Airlines, după ce fiica lor în vârstă de 6 ani a fost arsă de mâncarea fierbinte adusă de o însoțitoare de bord, după ce aceasta a căzut de pe măsuța din avion pe care era așezată.

Michal și Ben Fefferman au intentat procesul la un tribunal din Chicago. Incidentul a avut loc în 2022, la bordul unui avion care decolase din Tel Aviv, Israel, cu destinația Newark, New Jersey.

O însoțitoare de bord i-a adus mâncarea mamei fetiței, care era fierbinte, iar femeia a așezat-o pe măsuța din avion. Din nefericire, măsuța era defectă, „înclinată în jos spre scaun”, iar mâncarea a alunecat de pe ea și a căzut peste fetița de 6 ani, care s-a ales cu arsuri grave. Copila a rămas cu cicatrici în urma incidentului, relatează Business Insider.

Când mama fetei a solicitat îngrijiri medicale din partea echipajului, acesta a spus că nu o poate ajuta dearece avionul nu dispune de echipament de prim ajutor pentru arsuri.

Fetița de 6 ani „a suferit un disconfort extrem pentru restul zborului de 12 ore”, se arată în proces.

Citește și
avion prabusit
Un bărbat a murit pe o plajă din Mexic după ce un avion care transporta parașutiști s-a prăbușit peste el. VIDEO

Părinții micuței susțin că United Airlines nu și-a instruit în mod corespunzător însoțitorii de bord pentru a oferi în siguranță mâncare fierbinte pasagerilor minori.

Familia Fetterman a cerut daune morale de peste 75.000 de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult