Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă de 11 ani a murit încercând să-şi salveze căţelușul dintr-un incendiu izbucnit într-o casă din Georgia

O fetiță de 11 ani din Georgia a murit după ce a intrat înapoi în casa cuprinsă de flăcări, și a încercat să-și salveze cățelușul, potrivit oficialilor şi membrilor familiei.

Biroul medicului legist din comitatul Spalding a identificat victima pentru PEOPLE ca fiind Katelynn Simond.

Charles Beecher, unchiul lui copilei, a declarat pentru WAGA, afiliat Fox, că fetița își făcea griji pentru animalul ei de companie și a fugit pe scările din casa ei din Spalding County, pe 6 aprilie, dar nu a mai reușit părăsească locuința.

În momentul în care șeful de operațiuni al pompierilor din comitatul Spalding a ajuns la fața locului, casa era complet cuprinsă de flăcări, potrivit raportului. Un pompier a fost rănit și dus la spital pentru tratament.

Încă nu este clar de la ce a pornit incendiul. O anchetă este în curs de desfășurare, deși nu se presupune că ar fi vorba de o crimă, a raportat WAGA.

Citește și
incendiu
Incendiu violent în sectorul 1 din Bucureşti. 16 autospeciale de stingere intervin

„Era bucuria vieții noastre. A fost majoretă. Se implica în multe proiecte. Ceea ce s-a întâmplat este sfâșietor. Este greu”, a declarat unchiul fetiței.

Tressia Perry, mătușa copilei, a declarat pentru filiala ABC WSB că fetița de 11 ani locuia în casă cu mama, tatăl vitreg și fratele ei.

„Familia suferă foarte tare. Trec prin momente grele”, a declarat mătușa fetiței.

În timp ce familia este îndurerată, se confruntă și cu pierderea completă a casei lor, potrivit WAGA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult