Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță a murit după ce a plecat din apartamentul familiei și a căzut într-o piscină din Georgia

O scurtă căutare a unei fetițe de 2 ani care a dispărut din casa sa din Georgia s-a încheiat tragic duminică, 21 aprilie.  

Într-un comunicat de presă obținut de PEOPLE, departamentul de poliție din LaGrange a confirmat că fetița, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsită într-o piscină la Cameron Crossing Apartments, în blocul 1600 din Meadow Terrace.

I s-a acordat ajutor medical de urgență înainte de a fi transferată la Wellstar West Georgia Medical Center, unde a fost declarată moartă.

Poliția a răspuns pentru prima dată la un apel privind un copil dispărut în complexul de apartamente în jurul orei locale 20:27.

Odată ajunși la fața locului, ofițerii s-au întâlnit cu membrii familiei fetiței și și-au dat seama că atât fetița de 2 ani, cât și cea de 4 ani, părăsiseră apartamentul familiei "fără știrea adulților", potrivit comunicatului.

Citește și
Politia Romana
Femeia din Galaţi care şi-a omorât fetiţa în bătaie, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată

Fetița de 4 ani a fost găsită în siguranță în parcare de către un rezident al complexului, dar fetița de 2 ani nu a fost găsită.

Poliția, pompierii, locuitorii și familia copilului au început imediat să o caute pe fata dispărută. În cele din urmă, poliția și pompierii au descoperit-o pe fetiță în piscina complexului de apartamente.

O anchetă privind moartea fetei este în curs de desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult