Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 50 de ani din China e luată drept iubita fiului ei. Cum se ţine în formă

Chinezoaica Liu Yelin este cunoscută drept „cea mai tânără mamă din lume”.

La 50 de ani, femeia şi-a păstrat aspectul tineresc şi mulţi cred că e iubita fiului ei, care are 23 de ani. Lucrează ca bibliotecară în oraşul Xinyang din centrul Chinei, dar spune că în fiecare iarnă face exerciţii afară, în frig, ceea ce i-a permis să arate atât de bine.

Yelin a postat pe reţelele sociale imagini în care este surprinsă făcând yoga într-o costumaţie sumară la -40 de grade Celsius în Harbin, „oraşul de gheaţă” din China, şi apoi intrând în apa îngheţată. A relatat apoi că apa era atât de rece încât bikini-ul a îngheţat instantaneu pe ea.

Ea susţine că de 30 de ani se scaldă iarna în lacul din apropierea casei ei. „E dureros când intri prima dată în apă, dar apoi te simţi extraordinar tot restul zilei şi eşti sănătos toată viaţa”.

Citește și
Ekaterina Lisiana
Cea mai inalta femeie din Rusia viseaza sa intre in Cartea Recordurilor drept modelul cu cele mai lungi picioare din lume

Femeia a devenit celebră după ce a postat anul trecut câteva poze pe reţeaua socială Weibo. Are acum peste 150.000 de urmăritori şi a dat mai multe interviuri în tabloidele britanice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult