Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care avea o senzație de oboseală a ajuns în comă la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

O femeie care a suferit o infecție toracică și a ajuns în comă la spital povesește momentele dificile prin care a trecut și trage un semnal de alarmă pentru persoanele care au aceleași simptomele pe care le-a avut ea.

Sarah Mather, o tânără în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a mers la spital după ce avea o senzație de oboseală și sete suplimentară, scrie Mirror.

Ea a fost diagnosticată cu diabet de tip 1 în 2010. În timpul diagnosticului, Sarah se confrunta și cu o infecție în piept și i s-au administrat steroizi deoarece este astmatică. Cu toate acestea, a doua zi dimineața ea a ajuns în comă din cauza cetoacidozei diabetice severe (DKA), care este o complicație gravă a diabetului ce poate pune viața în pericol.

„Zahărul meu din sânge a fost de 55 mmol/l. Mi-a luat în total aproximativ 12-18 luni să-mi revin complet din comă. Nu a fost simplu de-a lungul anilor, mi s-a părut dificil”, a mărturisit Sarah.

„Momentul de cotitură pentru mine a fost să obțin sistemul Medtronic 780G. Am fost pe o pompă și senzor Freestyle Libre, cu toate acestea, nu am hipolips pe timp de noapte. De asemenea, nu aud alarmele noaptea. Acest lucru a dus la mai multe drumuri la spital, cu un nivel scăzut de zahăr în sânge, inconștiență”, a mai povestit tânăra.

Citește și
glicemie
Obezitatea abdominală este asociată cu rezistența la insulină. Unde puteți face test pentru diabet

Sarah îi sfătuiește pe cei care se află în situația ei, sau într-o situație similară, să nu renunțe niciodată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult