Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie care avea dureri de cap a mers după trei luni la spital. Medicii au făcut o descoperire șocantă după un CT

O femeie de 31 de ani din Marea Britanie, proaspătă mămică, a făcut o descoperire șocantă după o tomografie computerizată. Ea a aflat că are de zece ani o tumoare de 5 cm pe creier.

Natasha Hunton-Walker avea constant dureri de cap și de vedere, însă acestea s-au înrăutățit după ce l-a născut pe fiul ei, Max, relatează Mirror.

Durerile au persistat timp de trei luni, iar o vizită întâmplătoare la optician, unde I s-a recomandat să meargă la spital pentru o tomografie computerizată (CT). acolo, femeia a aflat că are o tumoare de 5 cm pe creier, de mărimea une.i mingi de golf. Ea a fost diagnosticată cu meningiom de gradul doi în decembrie anul trecut.

„Când auzi cuvintele „tumoare pe creier”, te gândești la moarte, chiar dacă nu înseamnă neapărat asta acum. Am simțit-o ca pe un pumn în stomac. Au făcut multe teste de vedere și au vrut să îmi facă o tomografie”, a spus Natasha, care locuiește în Greenwich, sud-estul Londrei.

„Mi-au spus mai târziu că ei cred că am această tumoare de zece ani, dacă nu mai mult”, a mai povestit femeia.

Citește și
Unul din cadavrele de extratereștri prezentate Congresului din Mexic avea „ouă”
Unul din cadavrele de extratereștri prezentate Congresului din Mexic avea „ouă”. Descoperire șocantă a savanților, după CT

Ea a fost supusă unei operații de zece ore pentru a elimina tumora, iar în urma intervenției chirurgicale, a mărturisit că se simte „norocoasă că este în viață”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult