Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a născut chiar în ziua în care soțul ei a murit subit. L-a găsit fără viață pe canapea

O femeie însărcinată din Marea Britanie a aflat că partenerul ei a murit chiar după ce a ieșit din sala de operație, unde a născut prin cezariană.

Rebecca Moss și partenerul ei, Thomas Gibson, s-au trezit dimineață devreme pe 7 iunie, fiind ziua în care urmau să devină părinți. Însă bărbatul a suferit un infarct în timp ce dormea pe canapea, potrivit People.

Un medic a interpretat greșit o electrocardiogramă pe care Gibson o făcuse pe 27 mai, după ce acesta a contractat o bacterie severă.

Moss își amintește că și-a găsit partenerul fără viață, la 11 zile de la electrocardiogramă, cu doar câteva ore înainte să o nască pe fiica lor, Harper.

„Am sunat la salvare imediat. Mi-au spus să îl pun pe Tom pe podea și să aplic compresii toracice. Am făcut asta până când a ajuns ambulanța. Șocul, trauma și efortul pe care l-am făcut cărându-l pe podea, însărcinată fiind în 39 de săptămâni, au fost copleșitoare”, a spus Moss.

Citește și
Silvestru Sosoaca
Silvestru Șoșoacă, audiat la Parchetul General. Surse: Este suspectat că ar fi depus semnături false, ajutat de George Simion

Electrocardiograma făcută de Gibson a fost văzută de un medic rezident, acesta găsind semne ale unui potențial blocaj. Doctorul i-a predat analiza unui alt medic experimentat care a depus mărturie în instanță pe 4 iunie.

Acesta a spus că ceea ce se vedea în electrocardiogramă ar fi fost cel mai probabil un bloc intraventricular. Medicul a declarat că nu este ceva neobișnuit, că nu este un simptom semnificativ dacă nu există și probleme cardiace și nu a recomandat alte investigații.

Ulterior a ieșit la iveală faptul că electrocardiograma a arătat un bloc cardiac complet care poate duce la moarte subită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult