Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a făcut o descoperire uimitoare în timp ce se plimba pe o plajă alături de soțul ei. Ce a găsit lângă o stâncă. FOTO

O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire neașteptată în timp ce se plimba pe o plajă alături de soțul ei. A găsit un dinte uriaș de mamut când s-a oprit să stea pe o stâncă lângă malul apei.

Chris Bien, un vânător amator de fosile în vârstă de 56 de ani, se afla în vizită în Holland-on-Sea, Essex, când a făcut descoperirea. Se plimba pe plajă alături de soțul ei, Mark, și a observat ”un model de linii ondulate” printre nisip și pietre, relatează Mirror.

A încercat să sape cu mâinile și în cele din urmă a reușit să îl scoată la suprafață.

„Eram neîncrezătoare și foarte emoționată. În timp ce îl scoteam, speram să fie un dinte de mamut, dar i-am tot spus soțului meu: „nu se poate să găsesc un dinte de mamut" și apoi am avut un moment în care pur și simplu am izbucnit în râs în timp ce stăteam pe plajă ținându-l în mână. Este atât de frumos cu crestele sale. Sunt foarte bucuroasă", a mărturisit femeia.

Citește și
chiftea
A apărut chifteaua din carne de mamut, crescută în laborator

Dintele de mamut măsoară între 15 și 17 centimetri și cântărește două kilograme. După ce a cerut sfaturi online, Chris crede că dintele ar fi putut aparține unui mamut de stepă, una dintre cele mai mari specii de mamut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult