Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O capră „psihopată” a atacat doi turiști în vârf de munte. Femeia a zăcut apoi o săptămână în prăpastie, cu mâinile rupte

O capră de munte „psihopată” a atacat doi turiști, pe unul dintre ei lăsându-l inconștient, iar pe cel de-al doilea împingându-l în prăpastie.

Atacul a avut loc recent, într-o zonă de munte din Spania. Excursioniștii aflați în mijlocul naturii, au fost atacați din senin de animal.

Cei doi excursioniști, o femeie de 64 de ani și un bărbat, s-au trezit față în față cu capra de munte după ce au intrat pe „teritoriul” acesteia într-o zonă din lanțul muntos Alpujarra din Granada, Spania, transmite publicația Daily Star.

În timpul atacului, capra „psihopată” a împins-o puternic pe turista olandeză, care a căzut în gol 20 de metri, oprindu-se pe o cornișă. În timpul căderii, și-a rupt ambele încheieturi ale mâinilor. Bărbatul s-a lovit puternic la cap și a rămas inconștient. Femeia a fost descoperită după câteva zile, în hipotermie.

Mai exact, a fost nevoie de aproape o săptămână pentru ca salvatorii să o recupereze pe femeia rănită și să o ducă la spital, din cauza vremii nefavorabile, arată sursa citată.

Citește și
oi
Ai un IQ ridicat dacă poți găsi capra ascunsă printre oi în doar 11 secunde

Experții au declarat între timp că ibexul iberic care a atacat excursioniștii era foarte agresiv, deoarece este sezonul de reproducere pentru aceste animale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult