Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă pedepsită de mama sa a folosit frigiderul să posteze pe Twitter

O adolescentă de 15 ani, căreia mama îi confiscase telefonul mobil, a reușit să păstreze legătura cu prietenii virtuali folosind… frigiderul inteligent al familiei.

Dorothy, care a refuzat să-și prezinte și numele de familie, a fost pedepsită acum două săptămâni, după ce neatenția a făcut-o să provoace un mic incendiu în timp ce gătea. Mama sa i-a confiscat telefonul mobil, dar Dorothy nu voia cu niciun chip să-și piardă miile de urmăritori de pe Twitter. Iar imaginația a ajutat-o din plin. Dorothy a reușit să posteze pe Twitter, folosind un dispozitiv Nintendo, o consolă de jocuri Wii U și frigiderul intelligent LG.

„Mama mi-a luat toate dispozitivele, ca să mă învețe să fiu mai atentă la ce se întâmplă în jurul meu. M-a apucat groaza! Îmi făceam griji, pentru că m-am plictisit teribil toată vara, iar Twitter mă ajuta să treacă timpul”, a povestit Dorothy, pentru The Guardian.

Fata a reușit să comunice cu jurnaliștii de pe iPad-ul verișorului ei, căci încă mai e pedepsită.

După ce Dorothy a scris pe Twitter că a fost pedepsită, mama ei a postat și ea un mesaj: „Am văzut că Dorothy a reușit să folosească Twitter de pe Nintendo. Contul acesta va fi închis”.

Citește și
Și-a filmat tatăl, însă imaginile l-au trimis după gratii. Planul unei fete de 15 ani
Și-a filmat tatăl, însă imaginile l-au trimis după gratii. Planul unei fete de 15 ani

Adolescenta a răspuns apoi cu un nou tweet, trimis de pe consola Wii: „Mama mi-a luat și telefonul, și Nintendo, așa că nu am încotro. Trebuie să folosesc Wii. Mulțumesc pentru sprijinul și dragostea voastră”.

Apoi, după ce mama a lăsat-o și fără consola de jocuri, fata a publicat un tweet cu ajutorul frigiderului inteligent: „Nu știu dacă treaba asta o să funcționeze, dar vorbesc acum de pe frigiderul meu, ce dracu... Mama iar mi-a confiscat toate dispozitivele”.

Mesajele fetei au devenit virale, fiind distribuite de mai bine de 12.000 de ori. Chiar platforma de socializare a intervenit în această mică dispută de familie, bineînțeles de partea adolescentei, și a lansat hashtag-ul #eliberatiopedorothy.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult