Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nu-şi putea lua valiza în avion, aşa că a îngropat-o în pădure. Prietena ei a gonit ursul ca s-o recupereze

Caz uluitor pe un aeroport din Rusia, după ce o femeie s-a trezit că s-au schimbat regulile pentru vagajul de mână.

Daria Moşunova, o cunoscută jurnalistă din Rusia, a relatat pe Facebook cum s-a trezit pe aeropotul din Krasnoiarsk că nu-şi poate lua valiza în avion, deoarece compania low-cost cu care zbura schimbase regulile şi redusese greutatea admisă la bagajul de mână. Femeia, care mergea în Ekaterinburg la nunta fratelui ei şi la o conferinţă, nu avea bani cash, iar plata cu cardul nu funcţiona.

Cum în bagaj avea haine la care ţinea şi cadouri a apelat la o soluţie inedită: a luat valiza şi a îngropat-o în pădurea de lângă aeroport, săpând cu mâinile goale în solul îngheţat. Şi-a sunat apoi o prietenă din oraş, care a venit să dezgroape valiza din pădure, la -38 de grade,, fiind „o cunoscută culegătoare de ciuperci”, potrivit Dariei Moşunova.

Prietena a dat însă peste un urs, pe care l-a pus pe fugă, apoi a dezgropat valiza. Între timp, soţul jurnalistei a citit şi el povestea şi, după ce a refuzat să meagă după bagaj în pădure, i-a trimis un mesaj în care o roagă să se poarte ca un om normal, să nu îngroape bagaje şi să nu bea.

Toată întâmplarea a devenit virală, utilizatorii de Facebook din Rusia lăudând-o pe femeie pentru spiritul de iniţiativă

Citește și
avion
Ce articol nu veti mai putea lua in bagajul de cala incepand de vineri. Poate genera un incendiu in avion

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult