Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nepotul lui Florin Piersic ar putea ajunge șef în Poliția Constanța

Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, ar putea ajunge șeful unei structuri nou înființate în cadrul IPJ Constanța. În prezent, Cosmin Piersic activează în Poliția Capitalei.  

Cosmin Piersic, nepotul polițist al marelui actor Florin Piersic, ar putea ajunge șeful noii structuri înființate la nivelul Inspectoratului de Poliției al Județului (IPJ) Constanța, scrie Replica.

Este vorba despre Serviciul Siguranță Școală și Prevenirea Criminalității, o structură nou înființată, cu prilejul reorganizării din temelii a IPJ Constanța, după tragedia de la 2 Mai.

Cosmin Piersic

Citește și
Florin Piersic
Florin Piersic a sărbătorit 87 de ani, pe scenă. Surpriza de care a avut parte actorul la sfârșitul spectacolului

Nepotul lui Florin Piersic activează din 2006 în Poliția Capitalei, iar în prezent se analizează transferul său la Constanța, pentru a prelua șefia interimară a noii structuri.

Ce spune șeful IPJ Constanța despre numirea lui Cosmin Piersic

„Este vorba de o analiză privind împuternicirea în funcția de Șef Serviciu Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, este în analiză, nu a fost încă întocmit actul administrativ, analizăm și vom lua măsurile manageriale.

Se analizează la nivel de IPJ Constanța, aici este funcția și aici analizăm. Este nevoie să primim anumite analize din structura din care vine, este o chestiune temporară dacă va fi împuternicit”, a declarat șeful IPJ Constanța, Dumitru Bîltag, pentru sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult