Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motocicletă de concurs, furată chiar la finalul competiției de la Sibiu, pe Dealul Gușteriței

O motocicletă de concurs a fost furată chiar de la o competiție care s-a desfășurat în weekend, la Sibiu. Păgubitul a apelat la rețelele de socializare ca să și-o găsească, dar până la acest moment nu a reușit.

Motocicleta unuia din concurenții de la competiția Red Bull Romaniacs i-a fost furată în timp ce acesta urmărea finala, relatează publicația Turnul Sfatului.

Furtul a avut loc sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 15, în timp ce pe dealul Gușteriței se desfășura finala Red Bull Romaniacs. „Clientul s-a dus să vadă finishul și a lăsat motocicleta lângă parc. Nu a fost parcată în parcul securizat, ci lângă”, a explicat Alfred Aldea, unul dintre participanți, pentru sursa citată.

Sesizarea la poliție nu a fost făcută imediat. „La poliție nu am reușit, având 38 de piloți la Romaniacs nu am reușit să plec din paddock nici măcar 10 minute. Ne-am întors ieri în Alba și am fost aici să facem sesizarea, dar nu se poate, trebuie să ne întoarcem în Sibiu”, a spus păgubitul.

Motocicleta furată este modelul Husqvarna TE300, cu mai multe semne distincte, precum ambreiaj Rekluse și prinderi Ghidon Mako personalizate, precum și mai multe stickere și logo-uri ale sponsorilor.

Citește și
accident jason momoa
VIDEO Jason Momoa, implicat într-un accident. O motocicletă i-a tăiat fața

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult