Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A evadat după o zi de detenție pentru că i se făcuse dor de familie. Cum a fost prins

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul de 24 de ani care a evadat de la un centrul medical, unde era în custodia polițiștilor de la Penitenciarul Colibași, a fost prins joi dimineață și forțat cu focuri de armă să se predea.

Deținutul, care fusese încarcerat în urmă cu două zile, le-a spus polițiștilor că i s-a făcut dor de familie. Gestul necugetat îl va costa încă trei ani de pușcărie.

Când a fost încolțit, evadatul a avut un comportament ciudat. Deși polițiștii au tras după el focuri de armă, bărbatul a continuat să fugă, haotic, până s-a lovit cu capul de un zid și a căzut la pământ.

Evadatul i-a spus avocatei chemate la audieri să-l asiste că a evadat pentru că acasă îl așteaptau fiica, de numai un an și jumătate, și soția, însărcinată în 6 luni.

Florina Din, avocată: „A evadat pe geamul care era deschis al Spitalului TBC, fiind mediu radiant, agenții de securitate nu au putut să intre în camera respectivă, iar acesta a avut posibilitatea să fugă pe geamul deschis. I-a fost dor de familie, a fugit."

Citește și
detinuti
Deținuții din penitenciarul Colibaşi, actori într-un proiect de reeducare prin artă. "M-a schimbat în bine”

Agent-șef Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș: „Pentru prinderea acestuia a fost necesară efectuarea a două focuri de avertisment”.

Joi, tânărul le-a arătat polițiștilor cum a evadat, sărind pe geamul de la etajul 1 al Centrului de Diagnostic și tratament din centrul Piteștiului.

Tânărul fusese încarcerat marți și avea de ispășit o pedeapsa de doi ani și o lună, pentru lovire și alte violențe. Pentru evadare, pedeapsa i-ar putea crește cu până la trei ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult