Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care un cuplu din Anglia a stat 2 zile în închisoare. Ce aveau în portbagaj

Un cuplu din Marea Britanie care își sărbătorea logodna a fost ținut în arest în Franța timp de două zile, după ce un imigrant iranian a fost găsit în portbagajul mașinii celor doi.

Potrivit autorităților, cuplul a fost acuzat de contrabandă de persoane, informează Daily Mail. Cei doi se întorceau în Marea Britanie, după ce și-au oficializat logodna.

„Am fost tratați îngrozitor și nu am făcut nimic greșit. Ni s-au negat toate drepturile pe care le aveam ca oameni. Am încercat să le explicăm că aveam o problemă cu portbagajul mașinii. Le-am spus că nu se închide bine și că așa a reușit el să intre. Ne-au spus că era un tânăr de 16 ani din Iran. Dintr-o data, după două zile, ne-au eliberat. Nici măcar nu și-au cerut scuze. Au zis doar că acest caz a fost lăsat așa”, a povestit cuplul.

Cei doi au încercat să-și ceară drepturile, în urma incidentului, însă au decis că nu pot câștiga un proces în fața poliției franceze.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Un imigrant irakian s-a înecat in Canalul Manecii
Un imigrant a murit înecat în Canalul Mânecii. Era învelit cu sticle de plastic

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult