Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care o femeie a dat în judecată o agenție matrimonială. Suma cerută

O femeie divorţată din Anglia, mama a trei copii, a dat în judecată o agenţie matrimonială pentru a obţine daune morale.

Tereza Burki, în vârstă de 46 de ani, "îşi cauta bărbatul visurilor ei, tatăl viitorilor ei copii", a declarat aceasta în instanţă.

Totuşi, ea susţine că agenţia la care a apelat a dezamăgit-o şi nu i-a găsit bărbatul pe care îl cauta. Acum femeia vrea să primească înapoi suma de 12.600 de lire sterline, aceasta fiind taxa de membru, plus alte daune adiţionale pentru "stresul şi frustarea" prin care a trecut, conform Mirror

Şi agenţia respectivă o va da, la rândul ei, în judecată pe femeie, cerându-i suma de 75.000 de lire sterline, pentru calomnie. Se pare că Burki cauta un bărbat bogat, căruia îi plăceau călătoriile şi care era dispus să aibă copii cu ea.

Britanică susţine că a plătit suma de 12.600 de lire sterline pentru a se înscrie, în 2014, ca să poată avea acees la diverse profiluri. Ea a devenit nemulţumită cu acest serviciu când i-au fost prezentaţi diverşi bărbaţi care nu ar fi îndeplinit criteriile pe care le cauta.

Citește și
matauzele
Obicei periculos în Sibiu. Tinerii învârt un cauciuc în flăcări deasupra capului ca să impresioneze fetele

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult