Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care nu este bine să-ți depozitezi hainele în dulapurile de hotel. Pericolul la care ne expunem

Un medic a publicat o informație puțin cunoscută despre o utilitate hotelieră folosită în mod obișnuit, care ar putea conține un risc de contaminare cu ploșnițe.

Într-un clip viral care a adunat aproape 400.000 de vizualizări, Dr. Jason Singh (@drjaysonisfresh) a întrebat unde tind oamenii să își depoziteze hainele atunci când își despachetează valizele, potrivit Indy100.

În mod natural, majoritatea oamenilor se îndreaptă direct către comode și dulapuri. Cu toate acestea, Dr. Singh a sugerat să se evite depozitarea hainelor în dulapurile de hotel.

„Comodele de hotel, în special cele din lemn sau cele care au îmbinări și crăpături, reprezintă un risc de infestare cu ploșnițe”, a spus el.

Medicul a precizat că un loc singur unde ai putea să-ți depozitezi hainele în timpul vacanței ar fi în cuier puse pe umerașe, sau lăsate în valiză.

Citește și
aeroport paris
Alertă în Franța. Un rus a fost arestat după ce a fost prins cu explozibili lângă aeroportul din Paris

Mușcăturile acestor insecte pot fi destul de neplăcute și pot provoca reacții alergice sau complicații în cazuri rare.

Mulți internauți au lăsat o serie de comentarii: „Când ajung la hotel, folosesc șervețele antibacteriene și le îmbib în continuare în dezinfectant și șterg bine orice suprafață”, „Țineți valiza în cadă și luați hainele de care aveți nevoie din ea. Nu este vorba doar ploșnițe ci de tot felul de insecte”, se arată în comentarii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult