Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care mai multe gloanțe rătăcite ajung în casa unei familii. Un băiat s-a ferit din calea lor, stând pe canapea

Un băiat în vârstă de 9 ani a fost la un pas de a fi rănit de câteva gloanțe rătăcite, în timp ce stătea în casa sa din Fort Worth, Texas, când un schimb de focuri a avut loc într-un complex de apartamente din apropierea locuinței sale.

Băiețelul stătea împreună cu cei doi câini ai săi pe canapea, când dintr-o dată a auzit focuri de armă. În imaginile video surprinse de camerele de supraveghere a familiei sale se poate observa cum copilul încearcă să se ferească de gloanțele care îi intrau prin geam, potrivit Yahoo News.

Împușcăturile de la complexul de apartamente de pe Las Vegas Trail din Fort Worth din 2 mai au rănit șase persoane, inclusiv patru copii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani. Atacatorul nu a fost găsit încă, iar căutările continuă.

„Au trecut prin perete. Am crezut că sunt doar artificii, dar când am auzit țipetele, m-am uitat afară”, a spus copilul.

Citește și
belgrad
Serbia comemorează un an de la atacul armat dintr-o şcoală primară. „ A lăsat o cicatrice în sufletul întregii ţări”

Familia băiatului, care mai are alți doi copii, a declarat pentru NBC DFW că acum trăiește cu teama unui alt schimb de focuri și că încearcă să se mute.

„Așa că m-am asigurat că este bine, am venit să văd unde anume au tras și, în timp ce verificam, am auzit vecinii noștri țipând”, a declarat mama lui, Mary Jane Gonzales.

O asistentă medicală, care locuiește și ea în acel cartier a venit în ajutorul celor șase persoane rănite din fața casei sale, inclusiv a copilului de 3 ani, despre care a spus că își pierdea și își pierdea cunoștința.

„Ne-a schimbat pentru totdeauna viața. Suntem traumatizați. Nu am văzut niciodată pe cineva împușcat, cu atât mai puțin un copil”, a declarat ea.

„Frica pe care am simțit-o în acea noapte încă ne bântuie, în special pe copiii noștri, care acum sunt speriați să rămână în locul pe care l-am numit acasă timp de patru ani”, au declarat părinții celui mic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult