Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesaj cumplit ascuns într-o poezie de Valentine's Day. Trebuie citită invers

O poezie de dragoste ce pare dedicația perfectă de Ziua Îndrăgostiților ascunde un mesaj cumplit atunci când este citită invers.

Poezia denumită "My Husband My Lover" a fost distribuită de o organizație caritabilă ce luptă împotriva violenței domestice.

Organizația a decis să o distribuie în preajma zilei de 14 februarie, când se sărbătorește Valentine’s Day, pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestui fenomen care afectează milioane de femei din întreaga lume.

"Citită normal poezia spune povestea unei iubiri împărtășite, dar citită invers descrie o realitate terifiantă pentru milioane de femei care sunt abuzate de partenerii lor", este mesajul organizației Refuge, scrie The Sun.

Versurile

Citește și
Sfantul Valentin, magazine, restaurante, hoteluri, florarii, cadouri
Cadouri de Valentine's Day 2019. Cum vrea un tânăr să-și impresioneze iubita

"Ce iubește la mine? Fața mea drăguță/Pe care o atinge Greutatea lui/Când suntem în pat Este greu/Să nu-ți pierzi controlul Își dorește atât de mult/O iubită Lăsându-mi mesaje obraznice În caz că/Îmi caut/Telefonul Își hrănește ochii/ Cu fiecare mișcare pe care o fac/ Mă cunoaște/Mai bine/Decât/Oricine Acum își dorește să se fi căsătorit/ Din momentul în care ne-am văzut/ Ne-am îndrăgostit atât de mult"

se transformă atunci când sunt citite invers în:

"Ne-am îndrăgostit atât de mult Din momentul în care ne-am văzut Acum își dorește să se fi căsătorit/ Cu oricine/Mai bun/Decât mine Îmi cunoaște/Fiecare mișcare Își fixează ochii/Pe telefonul meu/ Căutând/Să vadă dacă las mesaje/Unui iubit Este atât de disperat/Să nu-și piardă controlul Este greu/Când suntem în pat Greutatea lui/Deasupra mea Lovindu-mă/Peste fața mea drăguță Oare ce iubește la mine?".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult