Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Meghan Markle, strălucitoare în luna a 6-a. Ducesa a anunțat când va naște. FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ducesa de Sussex și Prințul Harry au anunțat că în luna aprilie vor deveni părinți, conform Daily Mail.

În cadrul primei vizite din acest an, în Birkenhead, Meghan a dezvăluit că este însărcinată în șase luni, însă nu poate spune și sexul copilului pentru că nici ei nu știu dacă vor avea un băiețel sau o fetiță. Cuplul regal își dorește ca acest lucru să fie o surpriză.

Meghan a strălucit la întâlnirea cu localnicii din Birkenhead. Ducesa a purtat o rochie purpurie și o haină roșie cu pantofi de aceeași culoare.

În timpul vizitei, cuplul regal a primit o mulțime de cadouri de la localnici pentru viitorul lor copil. De asemenea, oamenii le-au transmis mai multe mesaje:

Citește și
Meghan Markle, rochii, ducesa sussex
Cât au costat rochiile purtate într-un singur an de Ducesa de Sussex

"Meghan radiază, arată extraordinar de bine, îi doresc să aibă o naștere ușoară", ori "Harry va fi un tată foarte bun", au fost doar câteva din mesajele localnicilor pe care cuplul regal i-a vizitat luni, în prima vizită din 2019.

Vestea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost dată de Palatul Kensington, după ce Meghan și Harry au aterizat pe aeroportul din Sydney, înainte de startul turneului în Australia și Pacificul de Sud. De atunci englezii au început să își dea cu părerea, iar foarte mulți sunt de părere că Prințul Harry și Ducesa de Sussex vor avea o fetiță, iar numele acesteia va fi Diana.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult