Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Maternitatea unde medicii și asistentele au interdicție să le spună părinților că au băiat sau fată, la naștere

Șeful unei maternități le-a interzis medicilor și asistenților să comunice sexul copilului la naștere, pentru a nu ofensa persoanele „woke” cu abordări „moderne” ale ideologiei de gen. Angajații trebuie să respecte un anume cod în relația cu pacienții.

Medicii și asistentele au primit interdicția de a spune ”Ai un băiat/fată” la momentul nașterii, și au fost instruiți să se refere la copiii care sunt "repartizați" ca băieți sau fete la naștere.

A fost publicat chiar un ghid de opt pagini la James Paget Hospital, care nu recomandă adresarea cu „Doamnă” sau „Domnule”, arată publicația The Sun. Broșura online a apărut pentru a sărbători comunitatea LGBTQ în „luna pride”. Într-o secțiune privind limbajul incluziv se arată că ar trebui să se evite utilizarea termenilor "născut femeie" sau "născut bărbat", dar în schimb să se spună "desemnat de sex feminin/masculin la naștere". Un asemenea exemplu arată: "Max a fost desemnat femeie la naștere, apoi a făcut tranziția în liceu".

Spitalul și maternitatea, care au fost deschise în urmă cu 40 de ani, deservește 250.000 de persoane care locuiesc în Great Yarmouth, Norfolk. Deputatul Rupert Lowe critică aspru inițiativa: „Acest lucru este nebunesc. Alegătorii mei ar prefera ca această prostie incoerentă și confuză să nu ajungă în spital. Reduceți si posturile de management cu atribuții pe „diversitate” din sistemul de asigurări de sănătate, redirecționați aceste fonduri în buzunarele personalului din prima linie. Banii publici nu ar trebui să fie cheltuiți pe poliția limbajului woke”.

Ghidul include, de asemenea, un glosar de cuvinte LGBTQ+, inclusiv pronume neutre din punct de vedere al genului și reproduceri a nouă steaguri transgender diferite. Reprezentanții James Paget University Hospitals Trust au declarat: "Nu facem niciun comentariu cu privire la această chestiune".

Citește și
maternitate noua banat
A fost inaugurată prima maternitate de stat din ultimii 50 de ani, în Banat. Investiția este de peste 10 milioane de euro

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult