Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mărturisirile femeii care s-a căsătorit după doar 3 săptămâni cu un bărbat de 65 de ani

O femeie de 33 de ani s-a logodit cu un bărbat de 65 de ani la trei săptămâni după ce s-au întâlnit, apoi s-au căsătorit în același an în ciuda diferenței de vârstă de 32 de ani.

Charity Wilson din Cheshire l-a întâlnit pe David, în 2012, la un eveniment organizatd e comunitatea creștină din zonă. David a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere de femeie și a invitat-o imediat în oraș, însă femeia nu prea l-a luat în serios, scrie Daily Mail.

Însă, după doar 3 săptămâni, cei doi s-au logodit, iar 8 luni mai târziu s-au căsătorit. Astfel, de 7 ani, cei doi, împreună cu cele două fiice ale femeii, formează o familie fericită.

Mărturisirile femeii despre reacția celor din jur

Cuplul povestește că s-a confruntat cu numeroase situații neplăcute, având în vedere că străinii îi privesc cu dezgust și îi judecă fără să-i cunoască.

Citește și
Nicolas Cage și-a anulat nunta
Nicolas Cage cere anularea celei de-a patra căsătorii, la 4 zile după nuntă

„În acea perioadă nu căutam o relație, însă am devenit prieteni buni și ne-am îndrăgostit. M-au atars frumusețea și personalitatea sa”, a declarat Charity.

„Oamenii m-au tot întrebat de diferența de vârstă dintre noi, însă pentru mine chiar nu contează. Este soțul meu, pe care îl iubesc enorm. Asta e tot”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult