Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mark Zuckerberg reacționează la o fotografie virală în care apare cu barbă. „Cine a făcut asta?”

Fondatorul și CEO-ul Meta, în vârstă de 39 de ani, a fost în trending săptămâna aceasta după ce o fotografie modificată cu el a devenit virală pentru că arăta foarte diferit și, cel puțin conform internauților, foarte bine.  

Pe 18 aprilie, Zuckerberg a distribuit pe Instagram o înregistrare video cu el însuși anunțând o „nouă versiune a Meta AI”, potirvit People.

După ce CEO-ul Meta a postat videoclipul, Mike Rundle, al cărui nume de utilizator pe X (fostul Twitter) este @flyosity, a făcut o captură din clipul respectiv și i-a modificat înfățișarea. Internautul a editat poza și i-a pus lui Mark Zuckerberg barbă.

Postarea bărbatului adunat peste 2 milioane de vizualizări, iar o imagine alăturată a lui Zuckerberg fără barbă lângă poza editată, care are ca descriere: „este o nebunie cât de mult poate schimba o barbă viața unui bărbat”, a adunat peste 22 de milioane de vizualizări.

Gândindu-se că miliardarul și-a făcut de fapt un fel de schimbare de look, oamenii au intrat pe diverse platforme de socializare pentru a comenta noul său aspect.

Citește și
Zuckerberg
Rihanna, Zuckerberg și Ivanka Trump, la o petrecere organizată de cel mai bogat om din Asia. Are o avere de 166 miliarde $

După ce poza a ajuns pe Instagram, unde The Shade Room a repostat-o și a spus: „Credeți că trebuie să meargă mai departe și să-și lase barba să crească?”, i-a atras atenția chiar și lui Zuckerberg care nu a rămas indiferent.

„Bine, cine a făcut asta?”, a comentat CEO-ul Meta.

Când oamenii au aflat că fotografia nu era, de fapt, reală, au fost cel puțin dezamăgiți. La videoclipul original al lui Zuckerberg, acesta a primit comentarii de genul: „Barba era falsă?” și „Sunt dezamăgit”.

Alții l-au îndemnat să facă din fotografie o realitate. „Frate, lasă-ți barba să crească”, a scris un utilizator.

Se pare că Zuckerberg a ținut cont de aceste recomandări. Într-o postare Instagram Stories, acum expirată, împărtășită de mai mulți jurnaliști, precum și de Rundle, miliardarul a distribuit o fotografie a unui aparat de ras alături de un emoji cu o față gânditoare.

Chiar și soția lui Zuckerberg, Priscilla Chan, a avut o reacție la cele întâmplate, așa că a distribuit și ea fotografia în care soțul ei are barbă și a spus: „L-a văzut cineva pe soțul meu??? Și cine este tipul ăsta?”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult