Locul unde carnea de șobolan este mai populară decât puiul sau porcul
31-10-2024 |
15:30
Rozătoarele reprezintă o delicatesă pentru localnicii din Kumarikata, India. În piețele din oraș, carnea de șobolan este mai populară ecât cea de pui. Localnicii jupoaie și fierb animalele, apoi condimentează carnea și o servesc clienților.
Rozătoarele care distrug recoletele fermierilor sunt prinse și vândute apoi pe post de delicatese în orașul din nord-estul statului Assam. Carnea lor prăjită condimentată este foarte populară printre localnici, scrie metro.co.uk.
Un kilogram de carne de șobola se vinde cu aproximativ 2.25 lire sterline, la fel ca puiul sau porcul. Produsul a devenit o importantă sursă de venit pentru fermierii săraci.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Urmăriți Știrile Pro TV și pe Google News
Ultimele stiri
{{date}}
{{title}}
Parteneri
Citește mai mult