Locul unde carnea de șobolan este mai populară decât puiul sau porcul
Rozătoarele reprezintă o delicatesă pentru localnicii din Kumarikata, India. În piețele din oraș, carnea de șobolan este mai populară ecât cea de pui. Localnicii jupoaie și fierb animalele, apoi condimentează carnea și o servesc clienților.
Rozătoarele care distrug recoletele fermierilor sunt prinse și vândute apoi pe post de delicatese în orașul din nord-estul statului Assam. Carnea lor prăjită condimentată este foarte populară printre localnici, scrie metro.co.uk.
Un kilogram de carne de șobola se vinde cu aproximativ 2.25 lire sterline, la fel ca puiul sau porcul. Produsul a devenit o importantă sursă de venit pentru fermierii săraci.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!