Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Localnicii unui sat din Gorj, terorizați de un consătean. Bătăi, înjurături și amenințări cu moartea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Localnicii dintr-un sat din Gorj spun că sunt terorizați de un consătean de-al lor, care îi amenință inclusiv cu moartea.

Oamenii povestesc că sunt luați la bătaie sau înjurați fară niciun motiv. Ei s-au plâns polițiștilor, care l-au anchetat pe individ, dar, deocamdată, acesta este liber și continuă cu amenințările.

Localnicii din satul Lihulesti, județul Gorj, spun că nu mai știu ce să facă pentru a scapă de furia necontrolată a vecinului lor.

Stelian Lihu, localnic agresat: „Când a vrut să dea l-am prins cu mâna stangă și cu dreapta l-am prins așa, în lemne el era peste mine, cu mâinile pe levier să nu-mi dea în cap. Am strigat, a venit un nepot și l-a scos afară din obor.”

Iulian Lăcescu, localnic agresat: „Pe 29 a intrat peste mătușă-mea, care are 69 de ani, cerandu-i să facă sex, a intrat cu securea, i-a spart un geam, i-a forțat ușa, ne-a căutat cu securea pe drum.”

Citește și
palatul regelui romilor
Probleme pentru "Regele Internaţional al Romilor", Dan Stănescu. "Palatul" său a fost percheziționat

Întrebat despre acuzațiile care îi sunt aduse, individul de 38 de ani a avut din nou o ieșire violentă.

Sătenii spun că nu mai au curajul nici măcar să treacă pe la poarta bărbatului care îi terorizează în fiecare zi.

Constantin Fâciu, localnic agresat: „Eu dacă trec pe aici pe drum pe la el, mi-e frica să trec pe la el pe la poartă. Nu avem ce să mai facem cu acest fenomen de om – a băgat spaima în tot satul – păi chiar a băgat”.

Sătenii au cerut sprijinul poliției în câteva dintre situații. După isprava de la sfârșitul săptămânii, pe numele bărbatului a fost deschis un nou dosar penal.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: „În cauză polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au luat măsura sancționării bărbatului cu amendă de 1000 de lei pentru efectuarea în public de acte, fapte sau gesturi obscene”. Sătenii au reclamat inclusiv faptul că bărbatul circulă prin sat cu un tractor, deși nu are permis de conducere. În prezent el este anchetat în mai multe dosare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult