Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La un pas de moarte după ce a fost bătută de soțul ei. Cum arată femeia acum. FOTO

O femeie de 37 de ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte, după ce soțul ei a avut o criză de furie. Doctorii spun că o singură lovitură în plus i-ar fi fost fatală.

“Stăteam în pat și l-am întrebat dacă e deranjat de ceva, moment în care mi-a dat un pumn în obraz. I-am spus să nu mai facă asta niciodată, dar atunci m-a lovit din nou și am ajuns pe podea, unde a continuat să mă lovească. Mi-a dat un picior în cap și m-a târât prin cameră”, a povestit Lucy Mears.

Cei doi plecaseră într-o excursie prin care sperau să își salveze căsnicia aflată într-un punct critic, după ce Lucy a îndurat abuzul soțului ei timp de ani de zile.

“Făceam bagajele și i-am spus că nu vreau să merg, dar el a insistat, spunându-mi că ne vom simți minunat, însă am avut un sentiment că nu va fi așa”, a continuat ea.

Cei doi s-au distrat toată seara, până când s-au întors la hotel. Odată ajunși în cameră, bărbatul a devenit agresiv și a început să o lovească până când aceasta și-a pierdut cunoștința. Când și-a revenit, femeia a realizat că dacă nu iese din camera, soțul ei ar putea să o ucidă și reușit să ajungă la liftul din hol, unde a dat de un grup de oameni care au sunat la poliție.

Citește și
carabinieri Italia
O româncă din Italia şi-a bătut toată familia, apoi a fugit cu copilul. "Ne zgâria zilnic"

Soțul femeii a fost condamnat la 24 de luni de închisoare cu suspendare și a primit un ordin de restricție prin care i se interzice să se apropie de Lucy cât aceasta va mai trăi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult