Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Însoțitorii de zbor și piloții spun că pasagerii nu ar trebui să poarte șlapi în avion. Care este motivul

Lucrătorii companiilor aeriene îi îndeamnă pe pasageri să nu meargă niciodată desculți sau să poarte șlapi într-un avion, deoarece ar putea limita evacuarea din avion în caz de accident sau de urgență.

Cei mai mulți dintre noi ne-am dori ca oamenii să-și lase în picioare încăltămintea atunci când sunt aproape de noi, dar însoțitorul de bord Tony Kuna nu vorbește despre bunele maniere, scrie Daily Star.

Nici nu sugerează că a merge desculț este dezgustător din cauza podelelor toaletei acoperite de urină - despre care un alt însoțitor de bord a avertizat anterior.

În schimb, Tony susține că turiştii ar trebui să poarte încăltăminte rezistentă din motive de siguranță.

El a menționat: „În timpul unei urgențe, tot felul de resturi și suprafețe vă vor bloca drumul spre ieșire, precum și în afara aeronavei. Dacă picioarele tale nu sunt acoperite corespunzător, îți va fi greu să te îndrepti spre siguranță”.

Citește și
avion
Piloții unui avion au dormit în timpul zborului și au trecut de aeroportul unde trebuiau să aterizeze. Ce a urmat

„Imaginați-vă că vă distrugeți picioarele în timp ce alergați pe culoarul acoperit cu sticlă spartă, incendii și cioburi de metal. Un fel ca John McClane în Die Hard, dar mai rău”, a mai adăugat Tony.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult