Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Individ care trebuia să fie în carantină s-a filmat cum face scandal și înjură un polițist chiar în sediul Poliției Suceava

Un individ care trebuia să fie în carantină s-a filmat în timp ce face scandal și înjură un polițist, alături de un prieten, chiar în sediul Poliției Muncipiului Suceava.

 

Imaginile distribuite pe rețelele de socializare arată un tupeu ieșit din comun al celor doi suceveni, băuți bine, care au luat cu asalt sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a cere socoteală în privința unor amenzi primite anterior pe stradă, întrucât unul dintre ei trebuia să se afle în carantină, iar celălalt consuma alcool în locuri publice, scrie Monitorul de Suceava.

 

Incidentul a avut loc în seara zilei de 15 decembrie, după ce respectivii au fost amendați de o patrulă cu 1.000 de lei, respectiv 100 de lei. Indivizii au început apoi să-și filmeze periplul la poliție, unde au năvălit înjurând.

Citește și
vaslui
Un vasluian care trebuia să fie în carantină a mers la păcănele, apoi a blocat traficul, supărat că a pierdut bani

Ofițerul de serviciu este luat prin surprindere și în mod clar dominat în discuție. Le explică celor doi care este procedura și că Direcția de Sănătate Publică Suceava transmite poliției lista cu cei carantinați, însă nu are cu cine se înțelege.

Polițistul îi trimite pe cei doi scandalagii să se adreseze Direcției de Sănătate Publică Suceava, ba mai mult le spune și unde pot găsi instituția. Discuția denaturează când polițistul le atrage atenția că nu au voie să filmeze în interiorul poliției și nici să fumeze.

Amendați în total cu 4.100 de lei

Spre finalul filmării făcute chiar de scandalagii, cei doi devin extrem de violenți verbal. În special cel care are telefonul în mână îl înjură pe polițist, se răstește la el și repetă obsesiv ”ești plătit din banii mei”.

Cel care a inițiat scandalul are 27 de ani și a fost amendat inițial cu 1.000 de lei pentru că figura ca întors din Olanda, astfel încât trebuia să se afle în carantină.

Tânărul a mai fost amendat ulterior cu încă 1.000 de lei pentru scandalul făcut la sediul poliției, a precizat comisarul-șef Ionuț Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

După scandalul de la secție, cei doi tineri au sunat abuziv și la 112, în ceeași noapte, motiv pentru care au mai încasat câte 1.000 de lei amendă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult