Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident bizar în SUA. ”A trebuit să vin să văd eu cu ochii mei”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi americani, un bărbat și o femeie, au avut ghinion și mult noroc, deopotrivă. Au căzut cu mașina de la aproximativ zece metri înălțime, dintr-o parcare etajată. Dar au scăpat cu viață.

Polițist: ”E bizar... De fapt, după ce am fost anunțat la telefon, a trebuit să vin să văd eu cu ochii mei."

Aceasta este declaraţia făcută de ofiţerul de presă de la biroul şerifului din Metairie, Louisiana, care a ajuns la fața locului. Acolo a găsit doi oameni, un bărbat şi o femeie, răniţi destul de grav.

Erau într-o maşină, iar conducătorul auto căuta un loc de parcare, la nivelul al doilea al parcării etajate. Probabil că şoferul a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. În orice caz, a pierdut controlul asupra autoturismului.

Polițist: "Mașina a trecut prin zidul de cărămidă și a căzut în gol de la 9 - 10 metri."

Citește și
parcare aeroport
Probleme la parcarea de pe Otopeni: nu sunt locuri, jetoane sau camere de supraveghere

Nu auzi chiar în fiecare zi despre un asemenea accident bizar. Dar se întâmplă. Vara trecută, un vehicul a căzut de la nivelul al patrulea al unei parcări din New Orleans. Şoferul a fost transportat la spital în stare critică.

Iar în 2015, un american a murit după ce a căzut cu camioneta de la nivelul superior al unei parcări etajate, aflată la doar câteva străzi distanţă de locul precedentului accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult