Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I-a trimis mamei sale o poză cu camera ei. Femeia a fost îngrozită când a văzut un detaliu

O adolescentă din Statele Unite a povestit pe o rețea de socializare prin ce a trecut în momentul în care mama sa i-a cerut să îi trimită o fotografie cu camera în care era cazată.

Ellla i-a trimis mamei sale o poză în care se vedea tot mobilierul din cameră, însă a uitat un detaliu foarte important: de pat, erau legate niște cătușe folosite pentru momente intime.

”Drăguț. Cu excepția cătușelor??? Care este treaba cu ele?”, a fost reacția mamei sale în momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă în camera fiicei ei.

Ca să poată ”ieși din încurcătură”, Ella, care este de asemenea și cântăreață, și-a mințit mama spunând că acele cătușe îi aparțineau unui prieten care voia să filmeze un videoclip, potrivit The Sun

”I-am spus că băiatul cu care stau în cameră vrea să filmeze un mic video pentru facultate, dar nu m-a crezut”, a spus Ella.

Citește și
Cum arată tânăra care este mândră că a ajuns o senzație pe site-urile pentru adulți - 8
Cum arată tânăra care este mândră că a ajuns senzație pe site-urile pentru adulți

După ce tânăra a povestit într-o postare pe Twitter tot ce a pățit, mai mulți oameni au spus că și ei s-au confruntat cu situații similare.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult