Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoțul acrobat. Ce a pățit un tânăr din Botoșani care spărgea numai apartamente de la etaj

Un bărbat din Botoșani a fost trimis în judecată pentru furt calificat, după ce a spart mai multe locuințe aflate la etaj, din care a sustras bani, bijuterii și obiecte de lux.  

Un tânăr din Botoșani a fost trimis în judecată pentru furt calificat după ce a spart trei locuințe în mai puțin de o lună de zile, de fiecare dată prin escaladarea blocului, respectiv a casei în care se aflau, scrie Monitorul de Botoșani.

Toate casele sparte se aflau la etajul unu, iar hoțul a escaladat două blocuri și o casă pentru a ajunge pe balcon, de unde forța apoi ușa de intrare în locuință.

La prima spargere, din noaptea de 9 spre 10 iunie 2024, a furat suma de 150 de euro, pentru ca la a doua infracțiune, de pe 30 iunie, să sustragă mai multe perechi de încălțăminte, parfumuri, ceasuri și o verighetă de aur, în valoare totală de 15.000 lei.

Hoțul acrobat era dotat ca un spărgător profesionist

În fine, în noaptea de 3 spre 4 iulie, a escaladat gardul unei case, apoi a urcat pe balconul de la etaj, a forțat ușa de intrare și a răvășit casa, înainte de pleca cu o geantă și bijuterii, în valoare totală de 5.000 de lei.

Citește și
furt
Reacția unui cioban din Bihor când i-a ieșit în cale un bandit căutat în toată Europa

Hoțul acrobat a fost prins după doar câteva zile, iar polițiștii au descoperit că acesta era echipat cât se poate de ”profesionist”, cu mănuși, cagule, scule de efracție și haine negre pentru a fi cât mai puțin vizibil noaptea.

De asemenea, oamenii legii au găsit mai multe dintre bunurile furate chiar în locuința hoțului, care urmează să afle ce pedeapsă va primi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult