Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul nepotrivit făcut de o soacră, care a înfuriat-o pe noră. Ce cadou i-a trimis

O femeie a povestit pe o rețea de socializare cum soacra ei i-a cumpărat fiului ei o nouă verighetă, pentru că nu-i plăcea modelul ales de cei doi.

Tânăra a postat pe Reddit poza cu verigheta pe care ea i-a cumpărat-o soțului ei și cea cumpărată de mama lui, informează The Sun.

„Înainte să ne căsătorim, soacra mea a vrut să vadă verighetele pe care le-am ales. Eram amândoi entuziasmați să i le arătăm”, a spus femeia. Cu toatea astea, soacra ei nu a fost încântată de inele și a decis să-i cumpere fiului ei alta.

„Acum câteva săptămâni, l-a întrebat pe soțul meu ce mărime poartă la inel. Acasă m-am trezit cu un pachet care era pentru soțul meu și amândoi ne-am întrebat ce ar putea fi, pentru că nu comandase nimic”, a mai adăugat ea.

După ce au deschis coletul, au descoperit că acolo era o verighetă nouă cu un mesaj lăsat de soacra femeii: „Am văzut verigheta și m-am gândit la tine. Cred că ți se potrivește mai mult decât cea pe care o ai.” În urma gestului, femeia a declarat că s-a enervat și au trimis inelul înapoi. Cei doi soți i-au explicat femeii că gestul a fost nepotrivit. Postarea cu verighetele a strâns mai multe comentarii, cele mai multe persoane crezând că situația a fost ridicolă.

Citește și
Verigheta pierduta
Bărbat identificat de un polițist cu ajutorul verighetei pierdute. Ce pățise acesta

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult