Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gest extrem al unui șofer constănțean după ce a fost amendat de mai multe ori

Un tânăr de 33 de ani a fost reţinut, marți, după ce şi-a incendiat autoturismul în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, fiind nemulţumit că a fost amendat de mai multe ori în ultimii ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a informat că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. 

"Marţi, în jurul orei 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul I.C. Brătianu, în faţa sediului Serviciului Rutier Constanţa, are loc un incendiu la un autoturism. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul", a informat IPJ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în perioada 2016-2020, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional de şapte ori de poliţiştii rutieri, iar în cursul zilei de marţi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare. Amenzile i-au fost date pentru contravenţii precum nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă, dar şi pentru expirarea valabilităţii inspecţiei tehnice a maşinii, scrie Agerpres.

Conform sursei citate, bărbatul şi-ar fi stropit autoturismul cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, poliţiştii găsind în interiorul autovehiculului un recipient cu miros specific de combustibil.

Citește și
alerta mercur Caras Severin
Alertă în Caraș Severin. Posibilă scurgere de mercur în apropierea unui bloc

Miercuri, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri legale corespunzătoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult