Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fotografia cu o rochie de mireasă care a devenit virală pe internet

Un magazin care vinde rochii de mireasă a atras atenția internauților, după ce proprietara a decis să pună în vitrină un manechin purtând o rochie de mireasă în timp ce este așezat într-un scaun cu rotile.

Fotografia cu vitrina magazinului din orașul britanic Portishead, situat în apropiere de Bristol, a devenit virală după ce a fost postată pe Twitter de artista Beth Wilson.

În vârstă de 36 de ani, Wilson este mobilizată în scaunul cu rotile de cinci ani. Văzând acest manechin, ea susține că s-a simțit reprezentată, conform BBC News.

Magazinul îi aparține lui Laura Allen, care a precizat că a fost întristată de faptul că nu sunt prezente prea des astfel de rochii pentru femeile cu dizabilități motorii. Conform acesteia, „nu s-a gândit foarte mult la gestul său” atunci când a decis ca manechinul să fie pus în vitrina magazinului.

„Mă bucur că am primit multe răspunsuri pozitive, dar într-un fel este trist, pentru că ne arată cât de rar văd oamenii un scaun cu rotile într-o vitrină. Este o industrie care nu este foarte incluzivă, multe magazine dedicate mireselor folosesc doar manechine foarte slabe. Însă toată lumea se căsătorește: nu contează cum arăți sau cine ești, ziua ta va fi una specială”, a spus deținătoarea magazinului.

Citește și
Facebook
O mireasă minoră a fost scoasă la licitație pe Facebook. Cine a "cumpărat-o"

„Persoanele cu dizabilități se simt adesea invizibile pentru că nu sunt reprezentate în media, în niciun caz nu de modele purtând rochii frumoase. N-am nevoie de o rochie de mireasă, dar dacă aș aveam aș fi mai fericită să merg într-un magazin unde m-aș simți acceptată”, a precizat artista Beth Wilson.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult