Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO Casă bântuită, scoasă la vânzare. Proprietara susține că există nouă spirite în subsolul locuinței

Michele Belle, o femeie din Troy, New York, a decis să-și vândă casa după ce mama ei a murit de Alzheimer. Deși mulți se arată interesați, nimeni nu i-a trimis o ofertă concretă.

Femeia a povestit, pentru Fox News, că a decis să-și scoată casa la vânzare după ce mama ei a murit. Aceasta și-a îngrijit părintele timp de nouă ani. Michele Belle susține că în acea perioadă s-au întâmplat mai multe lucruri paranormale.

„Am pierdut 13-20 de ajutoare atunci”, a spus aceasta. Se pare că asistentele care o îngrijeau pe mama ei vedeau fantome atât în casă, cât și în curte. „Mai multe dintre ele au spus că au fost chiar și împinse”.

Belle a explicat că proprietatea stârnește interesul multor potențiali cumpărători, însă nimeni nu îi face o ofertă concretă.

Casa a aparținut familiei timp de mai multe generații. Belle a declarat că în toată copilăria ei nu a experimentat nimic paranormal. Cu toate acestea, femeia a mărturisit că de multe ori simțea că mai există o prezență în casă. Copil fiind, Belle obișnuia să se ascundă sub masă în acele momente, loc în care se simțea în siguranță.

Citește și
crima
Un bărbat, căutat de polițiști, fiind suspectat că şi-ar fi ucis mama. A fost externat dintr-un spital de Psihiatrie

Însă situația s-a schimbat între timp. „Sunt trei bărbați în subsol”, a spus femeia. Belle spune că nu știe cine sunt aceștia, dar că au o energie agresivă. Mai mulți oameni au mărturisit că au fost împinși în timp ce se aflau în subsol.

Alte spirite îi sunt familiare, însă. Belle a reușit să își dea seama că în casă încă se află bunicul și străbunicul ei.

Michele Belle este conștientă că majoritatea fuge de astfel de case, însă susține că a întâlnit și persoane care își doreau să treacă printr-o astfel de experiență.

Între timp, femeia continuă să viziteze casa și să o purifice cu salvie pentru a menține spiritele calme.

În timp ce vorbea la telefon cu reporterii Fox News, mai multe șoapte s-au auzit în fundal. Bell a transmis că soțul ei se afla de asemenea în casă, însă nu a făcut niciun zgomot în tot acest timp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult