Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fost profesor, condamnat la închisoare. Ce discuta cu elevii pe "laptopul secret"

Un fost profesor din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare după ce ar fi fost suspectat de pedofilie, pe motiv că ar fi ținut un laptop ascuns în șopronul lui pentru a conversa cu copiii.

Fostul profesor, David Gallichan în vârstă de 63 de ani, care fusese găsit vinovat după ce au fost descoperite imagini cu copii în ipostaze indecente acum trei ani, a fost condamnat după ce s-a aflat că vorbea cu elevi pe un laptop care nu era monitorizat, informează Mirror.

„Gallichan a încercat în continuare să vorbească cu elevii online și după ce a mai fost acuzat și înainte. El a ținut un laptop fără să ne spună, care nu avea sistemul de monitorizare instalat. El a purtat discuții cu tentă sexuală cu elevii. El a recunoscut că avea laptopul ascuns în casă”, au precizat autoritățile. În urma acțiunilor sale el a fost condamnat să petreacă 18 luni în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Pedofil Ungaria
Un profesor pedofil a încercat să scoată din Ungaria un minor. L-a tuns și i-a vopsit sprâncenele, ca să nu fie recunoscut

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult