Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festivalul Senzoria s-a terminat. Mii de oameni s-au bucurat de muzică. „E foarte cool că descopăr Iașiul prin așa eveniment”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Festivalul Senzoria, organizat în weekend la Iași, a ajuns duminică noapte la final. Părinți și copii, deopotrivă, s-au bucurat de muzică - au cântat și au dansat fără să dea semne de oboseală.  

Grădina Palas din Iași a devenit duminică seară neîncăpătoare. În momentul în care și-a făcut apariția Dorian Popa, publicul s-a dezlănțuit.

Băiat: „Îmi place, e foarte cool că descopăr Iașiul prin așa un eveniment. Foarte cool să ieșim aici cu prietenii ca să ascultăm muzică, îmi place."

Tată: „Pe vibe! Simplu, exersez."

O tânără, dornică de distracție și dans, a avut un partener de nădejde.

Fată: „Îmi place vibe-ul, e frumos!”.

Reporter: Cum se descurcă cățelul?

Citește și
festival arta bucuresti
Festival de artă contemporană în București. 200 de artiști și-au expus operele. „Mi le-aș dori pe câteva”

Fată: „E un pic agitat din cauza aglomerației, dar vrea și el să danseze”.

În trei zile, pe cele două scene ale festivalului au urcat peste 20 de artiști - români și străini. Organizatorii spun că numărul spectatorilor a crescut față de anul trecut.

Ovidiu Biber, organizator: „Senzoria-Dubla a ajuns la 4.800 de participanți. Publicul a reacționat foarte bine. Se pare că acum au stat până la răsăritul soarelui”.

Evenimentul este dedicat simțurilor umane și îmbină spectacolul vizual, muzica și arta culinară. Această ediție, ajunsă la final, a avut şi o latură caritabilă. O parte din banii obținuți din vânzarea biletelor va ajunge la o asociație care îşi propune să ducă mai bine de două sute de copii la mare în următoarea perioadă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult