Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival inedit al câinilor, înainte de intrarea în postul Paștelui. FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Insulele Canare, nu doar oamenii se costumează şi merg la carnaval înainte de intrarea în postul Paştelui, ci şi patrupedele.

Carnavalul câinilor din Las Palmas a devenit celebru în toată lumea. Evenimentul combină creativitatea fără limite cu dragostea pentru cei mai buni prieteni ai omului.

O căţeluşă este deja la a treia participare la Carnavalul câinilor. Costumată în dansatoare de samba, şi-a propus să impresioneze juriul nu doar prin frumuseţe, ci şi prin numeroasele comenzi pe care le ştie.

„Anul acesta, tema e: „O noapte la Rio". Ne-am inspirat din rumba, fructe, culori vii."

Stăpânii au pregătit costume croite pe măsura câinilor lor şi împodobite cu pene, fructe de plastic, pălării şi trene. O căţeluşă se lasă gătită cu un costum asemănător cu al stăpânilor ei. Oamenii povestesc că au adoptat-o acum cinci luni, după ce a fost găsită într-o casă cu alţi 26 de câini şi acum e parte din familia lor.

Citește și
caini
Aplicația prin care tot mai mulți lituanieni își adoptă un câine

„Noi suntem costumaţi în dansatori de rumba. Am venit de la Rio dansând rumba fără să ne oprim."

Nu toţi participanţii sunt aşa de înţelegători. Un bişon maltez de doi ani dă să-şi muşte de mai multe ori stăpâna, în timp ce i se pune costumul.

Şi nu toţi stăpânii şi-au bătut capul să le facă prietenilor lor costume elaborate. Cu ajutorul unui simplu marker, de exemplu, un pitbull alb s-a deghizat într-o zebră.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult