Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie însărcinată, condamnată la închisoare. Cum a atacat un bărbat

O femeie însărcinată din Țara Galilor a fost condamnată la opt luni de închisoare, după ce, în februarie, a atacat un bărbat cu una dintre încălțările sale cu toc.

Imaginile de pe camerele de supraveghere dintr-un fast-food o arată pe Kay Marie Brown lovindu-l peste față cu un pantof cu toc pe Jordon Joseph, care stătea la o masă și mânca împreună cu prietenii lui.

 La un moment dat, apare și iubitul ei, Luke Anthony Bednarek, care începe să-i lovească pe toți cei de la masă.

Victimele, luate prin surprindere, încearcă disperate să scape din pumnii celor doi, notează Mirror. Bărbatul care a fost primul atacat s-a ales cu o rană gravă pe frunte.

Citește și
Rachael Wynne
A luat o decizie de moment și nu s-a mai putut întoarce acasă. Ce a pățit o britanică

Kay Marie Brown a susținut că s-a enervat, după ce i-a auzit pe băieți că se amuză pe seama ei. Aceștia, în schimb, au spus că n-am făcut nimic.

Incidentul s-a petrecut în orașul Wrexham, pe 9 februarie, iar miercuri judecătorul Rhys Rowlands a pronunțat sentințele.

Kay Marie Brown, în vârstă de 25 de ani și însărcinată în două luni, a recunoscut acuzațiile de vătămare corporală și tulburarea liniștii publice. Ea a fost condamnată la opt luni de închisoare.

La rândul său, Luke Anthony Bednarek, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut doar acuzația de tulburare a liniștii publice. El a primit opt luni de închisoare, la care s-au mai adăugat două luni pentru că se afla sub supravegherea poliției atunci când a comis agresiunile. El a ajuns în atenția autorităților, fiind acuzat de amenințare.

Judecătorul Rhys Rowlands a calificat comportamentul lor ca fiind unul ”dizgrațios”, determinat de consumul de alcool. El a mai precizat că agresiunea a fost neprovocată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult