Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Familiei Alinei face dezvăluiri șocante. Câți bani avea tânăra pe card când a fost ucisă și ce s-a întâmplat cu ei

Familia Alinei, fata din Vaslui ucisă în stațiunea Saturn de cea mai bună prietenă, a sesizat poliția cu privire la cardul dispărut al victimei. Tânăra avea circa 10.000 de lei pe card, bani din care ucigașa ar fi plătit taxiul cu care i-a cărat cadavrul.

Mătușa Alinei a depus o sesizare la poliție cu privire la cardul tinerei, care nu a mai fost găsit în agitație stârnită de îngrozitoarea crimă, scrie Vremea Nouă.

Femeia crede că trupul neînsuflețit al Alinei a fost transportat cu taxiul chiar cu banii ei.

”Am văzut în filmulețele care au apărut la televizor că Loredana a mers la un bancomat și a scos 2.000 lei, însă nu s-a precizat al cui era cardul. Alina avea aproape o sută de milioane lei vechi (n.r. 10.000 lei), bani pe care îi strânsese din ajutorul pe care îl primea de la DGASPC și din ce muncise pe litoral.

Noi nu știm ce s-a întâmplat cu cardul, toate lucrurile ei au rămas în camera aceea de hotel în care s-a întâmplat nenorocirea”, a declarat mătușa fetei.

Citește și
inmormantare alina
Ce spun colegii Alinei, fata ucisă de cea mai bună prietenă, despre relația pe care o avea cu Loredana: „Au mai avut certuri”
”Vom folosi banii la praznice”

Femeia spune că, dacă vor fi recuperați, banii vor ajunge la părinții, frații și surorile Alinei, dar, în cele din urmă, banii vor fi cheltuiți pe praznice. Dar și pentru a ajuta o altă tânără, ca Alina, pentru școală.

”Nu suntem o familie bogată, vom folosi banii la praznice. Am vorbit cu sora mea să căutăm o fată ca Alina și să o pregătim de școală, să îi luăm de îmbrăcat și de încălțat, dar și machiaje, parfumuri, că tare mult îi plăceau fetei noastre”, a povestit mătușa Alinei. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult