Faleza Cazinoului din Constanța, „invadată” de turiști. Vremea bună i-a determinat pe oameni să facă și o baie în mare
Your browser doesn't support HTML5 video.
După plimbări cu ședințe foto, mulți s-au mutat la terase.
18 grade erau la amiază pe litoral. Unii au vrut să se răcorească în apa marii. Faleza Cazinoului a fost locul preferat pentru o plimbare și fotografii. Faleza Cazinoului din Constanța a prins viață și este la fel de aglomerată ca într-o zi de vară. Marea liniștită și temperaturile plăcute de primăvară sunt ingredientele unei zile reușite.
De ziua frumoasă s-au bucurat și câțiva străini, aflați în croazieră pe Dunăre.
Reporter: Ce părere aveți de Cazino și de mare?
Turistă: Îmi place foarte mult, o arhitectură minunată.
La prânz, terasele din Portul Tomis erau pline.
Paul Belu, managerul unui restaurant: Am avut parte de clienți foarte mulți vin mare parte de la București, avem terasa plină și acum.
Reporter: Ce se comandă cel mai mult?
Paul Belu: Preparate din fructe de mare, pește din Marea Neagră, hamsiile sunt cele mai cerute, rapana e foarte bună.
Florin Ștefan, bucătar: „Scoici în sos de vin. Putem spune că este cel mai vândut preparat al nostru. Busuioc proaspăt, pătrunjel proaspăt, cel mai bun vin. În aproximativ 5 minute sunt gata, se deschid foarte repede, este un preparat super ușor de făcut, cu un gust foarte bun”.
O porție de midii stropite cu vin costă 60 de lei.