Faleza Cazinoului din Constanța, „invadată” de turiști. Vremea bună i-a determinat pe oameni să facă și o baie în mare
Temperaturile plăcute de primăvară au adus turiștii la malul mării. Faleza Cazinoului din Constanța a fost aglomerată ca într-o zi de vară, iar câțiva curajoși au făcut și o baie în mare, deși apa are doar 12 grade.
După plimbări cu ședințe foto, mulți s-au mutat la terase.
18 grade erau la amiază pe litoral. Unii au vrut să se răcorească în apa marii. Faleza Cazinoului a fost locul preferat pentru o plimbare și fotografii. Faleza Cazinoului din Constanța a prins viață și este la fel de aglomerată ca într-o zi de vară. Marea liniștită și temperaturile plăcute de primăvară sunt ingredientele unei zile reușite.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
De ziua frumoasă s-au bucurat și câțiva străini, aflați în croazieră pe Dunăre.
Reporter: Ce părere aveți de Cazino și de mare?
Turistă: Îmi place foarte mult, o arhitectură minunată.
La prânz, terasele din Portul Tomis erau pline.
Paul Belu, managerul unui restaurant: Am avut parte de clienți foarte mulți vin mare parte de la București, avem terasa plină și acum.
Reporter: Ce se comandă cel mai mult?
Paul Belu: Preparate din fructe de mare, pește din Marea Neagră, hamsiile sunt cele mai cerute, rapana e foarte bună.
Florin Ștefan, bucătar: „Scoici în sos de vin. Putem spune că este cel mai vândut preparat al nostru. Busuioc proaspăt, pătrunjel proaspăt, cel mai bun vin. În aproximativ 5 minute sunt gata, se deschid foarte repede, este un preparat super ușor de făcut, cu un gust foarte bun”.
O porție de midii stropite cu vin costă 60 de lei.