Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doliu la Buckingham. Un membru al familiei regale a murit la doar 45 de ani

Un membru al familiei regale a murit la vârsta de 45 de ani, a confirmat Palatul Buckingham într-un comunicat.  

Thomas Kingston (în dreapta imaginii), soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit, potrivit unei declarații publicate de familia regală. Omul de afaceri britanic s-a căsătorit cu fiica prințului și prințesei Michael de Kent în 2019, scrie Daily Star.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: „Am auzit că este vorba despre un bărbat: „Cu cea mai mare tristețe anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate. Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce îi plângem dispariția."

Membri ai familiei regale, inclusiv regele Carol al III-lea și regina Camilla, au adus un omagiu.

Thomas Kingston fusese un prieten fidel al surorii lui Kate Middleton, Pippa Middleton.

Citește și
sarah ferguson
Familia regală britanică: Sarah Ferguson, ducesa de York, are cancer de piele, la 6 luni după operația de cancer la sân

Pippa și Thomas s-ar fi întâlnit în 2011, deși Thomas a negat că ar fi avut vreodată o „legătură romantică". Thomas a absolvit Universitatea din Bristol și era licențiat în istorie economică.

Logodna sa cu Lady Gabriella Windsor, a 51-a în linia de succesiune la tron, a fost anunțată în septembrie 2018. Ei s-au căsătorit la 18 mai 2019 la Capela St George.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult