Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi pensionari din Statele Unite, frați gemeni, sunt vedete pe TikTok. Primul lor clip a devenit instant viral

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi pensionari din Statele Unite - frați gemeni - și-au împlinit un vis din tinerețe cu ajutorul rețelelor de socializare. Războiul din Vietnam le-a furat șansa de a deveni cântăreți. Dar, recent, s-au reapucat de cântat și dansat.

Au postat înregistrările pe TikTok și se bucură acum de un succes neașteptat.

Wayne și Dwayne - doi frați gemeni ajunși la 76 de primăveri - au descoperit faima la bătrânețe: „Eu sunt Wayne, cel cu barbă. Eu sunt Dwayne, cel fără barbă.”

Fiica lui Wayne a fost cea care - cunoscându-le pasiunea pentru muzică și dans - i-a încurajat să se filmeze în timp ce dau o.. reprezentație și să posteze imaginile pe Tik Tok.

Wayne Haneline, cântăreț și dansator: „(Fiica mea) a venit la mine și mi-a zis: tată, vreau să facem un filmuleț cu noi doi dansând. Îl voi posta apoi pe TikTok. Eu am întrebat-o. Scumpo, ce e aia TikTok?”

Citește și
porc
Crescătorii de porci îşi caută clienţi pe TikTok. Cât costă anul acesta un kilogram de carne

Dwayne Haneline, cântăreț și dansator: „Habar nu aveam ce e aia TikTok atunci.”

 Wayne Haneline, cântăreț și dansator: ”Am dansat împreună cu ea și nu m-am mai gândit la asta. Apoi mi-a zis: tată, trebuie să dansăm iar. Prima filmare a devenit virală. Am întrebat-o ce înseamnă asta."

Scena nu le e străină celor doi. Când aveau 20 de ani, formau o trupă și cântau la concerte în California. Războiul din Vietnam le-au dat însă planurile peste cap.

Dwayne Haneline, cântăreț și dansator: "Am primit o scrisoare în care ni s-a spus: Salutare, dați-ne chitara și luați pușca asta. Am fost trimiși pe front."

Au continuat să cânte însă și acolo.

Dwayne Haneline, cântăreț și dansator: „Am cântat la o biserică acolo."

Wayne Haneline, cântăreț și dansator: „Am avut chitarele cu noi.”

Dar, când s-au întors acasă, au urmat alte cariera. Abia când s-au pensionat au redescoperit pofta de cântat și dansat.

Dwayne Haneline, cântăreț și dansator: „Vom continua (să postăm) cât vom putea. Le vom aduce oamenilor bucurie și ne vom bucura și noi.”

Pagina lor de TikTok e urmărită de aproape două milioane de oameni din toată lumea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult