Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doctorii i-au spus că are dureri din cauza unei injecții. De ce suferea de fapt

O mamă de 26 de ani din Marea Britanie a aflat că a fost diagnosticată cu cancer cervical, după ce doctorii i-au spus că simptomele sunt din cauza unei injecții contraceptive.

Alexandra Hodson a fost la un control medical după ce a început să se plângă de dureri. Medicii i-ar fi spus că nu are de ce să se îngrijoreze și că simptomele sale sunt normale, informează Mirror. „Ea a știut că nu e normal și s-a simțit vinovată că nu a cerut mai multe informații”, a spus sora femeii. La câteva zile după, femeia a primit o scrisoare prin care era invitată la un nou control medical. Doctorii i-au cerut să se întoarcă după 12 luni. Hodson i-a povestit ginecologului ei ce a aflat, iar acesta a trimis-o înapoi la spital. După o radiografie, Alexandra a aflat că are cancer.

Femeia a început să meargă la ședințe de radioterapie și chimioterapie, însă corpul ei nu părea că răspunde la tratament. În urma tratamentului, organele femeii au fost afectate și a fost trimisă la Londra pentru tratament specializat. Deși inițial tumoarea s-a micșorat, la scurt timp a început să crească din nou. Cu timpul, Hodson a început să se simtă tot mai rău, iar familia ei a creat o pagină online pentru donații, care a strâns aproape 9.000 de euro.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Premierul Lituaniei
Anunțul șocant făcut de premierul Lituaniei. Suferă de o boală cumplită

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult