Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea șocantă a unei femei care și-a căutat Airpod-urile cu Find My Device. „Eu nu le-aș mai vrea înapoi, niciodată"

O femeie care a folosit aplicația Apple Find My Device pentru a-și localiza căștile AirPod dispărute a rămas îngrozită după ce a aflat unde erau - într-o închisoare uriașă din New York.

Aplicația Apple Find My Device se dovedește utilă de fiecare dată când telefoanele, laptopurile sau tabletele sunt rătăcite. O femeie care a folosit-o pentru a-și localiza AirPod-urile dispărute a rămas șocată de descoperirea acestora, transmite publicația Daily Star.

Aplicația a localizat AirPod-urile sale pe Insula Rikers - cea mai mare instituție penitenciară din New York. Situată în Bronx, Rikers Island este un complex uriaș format din 10 închisori în care sunt deținuți de la infractori care așteaptă să fie judecați până la cei care execută pedepse mai mici de un an - găzduind până la 15.000 de deținuți.

În mod bizar, unul dintre acești deținuți pare să fi intrat în posesia căștilor lui Josyln -femeia care a scris pe X, publicând și o fotografie a locului în care se aflau: „De ce sunt [AirPod-urile] mele în închisoare la Rikers?"

O persoană a comentat la postare, sugerând că s-ar putea să nu mai dorească să le folosească din nou, cu o aluzie la modul în care acestea ar fi putut fi introduse în închisoare neobservate. Un alt utilizator s-a declarat de acord: „Ar trebui să fii mai preocupată de "cum" au ajuns acolo? Pentru că, în funcție de ce metodă a fost folosită, eu nu le-aș mai vrea înapoi, niciodată."

Citește și
casti false
Ce au descoperit vameșii din Constanța într-un container. Fanii Apple erau cei vizați

Rikers Island este cunoscută drept o închisoare violentă și sunt de notorietate atacuri ale deținuților asupra gardienilor. În 2013 a fost inclusă în top 10 cele mai periculoase instituții corecționale din SUA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult